top of page

Ouderkind yoga


We rekken ons uit als een hond, balanceren in de wind als een boom en brullen krachtig als een tijger. In de yogales gaan ouders en kinderen samen spelend ontdekken hoe ze lekker in hun vel kunnen zitten.

Voor wie

Voor alle kinderen van 4 t/m 7 jaar en (groot)ouders van alle leeftijden.

Hoe ziet een les eruit?

De les duurt een uur. De basisles bestaat uit een reeks yogahoudingen die passen bij het verhaal of thema van de les. Op school of BSO sluiten we aan bij een thema waar jullie mee bezig zijn.

Bij een kinderfeestje kunnen we ook singersong writer Hannah Kaldewaij meenemen. Hier zie je ons samen.

In de Boek & Yoga serie in de bieb is de les gebaseerd op het verhaal van een prentenboek. 

Natuurlijk zijn andere manieren mogelijk. Ik denk graag hierin mee. Neem hier contact met me op.

Waar

De ouderkind yogalessen geef ik in de Utrechtse bibliotheek op de Neude en in Vaartsche Rijn, bij Studio Natuurlijk. Ook kan ik les geven bij jou thuis of op locatie, op bso's, scholen of als kinderfeestje. Neem hiervoor contact met mij op.

Wanneer

  • Elke eerste woensdag van de maand geef ik ouderkind yoga bij Studio Natuurlijk in Utrecht. Voor meer informatie en het boeken van de les, zie de website van Studio Natuurlijk.

  • Aan de hand van mooie prentenboeken geef ik een reeks van 6 ouderkind yoga lessen op zondagen bij de Bibliotheek Utrecht Neude en Vaartsche Rijn. Deze serie is hier als pakket te boeken

66.JPG

''Anna is een lieve en vrolijke kinderyogajuf die aandacht heeft voor elk kind in haar les. Haar enthousiasme en vrolijkheid werken aanstekelijk. De lessen zijn mooi in balans met momenten van bewegen, rust en aandachtig aanwezig zijn. Anna heeft de kennis, kunde, passie en het talent om kinderen yogales te geven!'' - Iris (moeder van Eline)

bottom of page