top of page

Ik ben Anna. Al sinds mijn kindertijd doe ik yoga. Ik weet nog goed hoe belangrijk de lessen voor mij waren. Op dat matje van twee vierkante meter mocht ik spelenderwijs mijn lichaam in allerlei gekke houdingen brengen. Daar leerde ik het belang van ademhaling en om ruimte te creëren voor alle gevoelens. Na mijn studie vertrok ik in 2016 naar de Indiase Himalaya om een yoga docentenopleiding te volgen.


Met heel veel plezier geef ik nu kinderen samen met hun ouders yogales. Want juist kinderen wil ik spelenderwijs leren de rust te vinden in deze hectische wereld. Het is geweldig te zien hoe ook deze lessen het kind in mijzelf losmaakt.


De laatste jaren doe en geef ik vooral veel yin yoga. Ik vind de combinatie van yoga en traditionele Chinese geneeskunde echt wonderbaarlijk. Van nature ben ik heel actief, sociaal, dus erg ‘yang’. Yin yoga nodigt mij steeds weer uit om de zachte, naar binnen gekeerde, ‘yin’-kant van mijzelf op te zoeken.

Momenteel studeer ik shiatsutherapie bij Iokai Shiatsu. Deze subtiele massage, ook wel 'vingerdruk' genoemd, stimuleert de meridianen in het lijf, net als yin yoga. De technieken en inzichten die ik bij deze studie leer, pas ik toe in mijn yogalessen. ​

yinyoganna2.JPG

''Anna is de eerste yogadocent bij wie ik me honderd procent ontspannen voel. En dat is heel veel waard voor mij.'' - Merel

Opleidingen

  • 2015 Yoga Teacher Training Multistyle 200 uur
    Trimurti Yoga, Dharamsala, India

  • 2019 Kinderyoga Basiscursus
    Kinderyoga Academie, Almere, Nederland

  • 2020 Yin Yoga & Mindfulness Teacher Training
    Stillness in Yoga, Doorn, Nederland

  • Instagram
bottom of page